TEPIH SERVIS

Kada govorimo o higijeni prostora u kome živimo, važno je napomenuti higijenu tepiha. Oni su ti koji svakodnevno upijaju svaku prašinu koja se sleže na pod. Dakle način na koji održavamo tepihe čistim je veoma bitan.

Kako mi Vaše tepihe činimo čistim?

Za početak, svaki tepih koji dođe u naš servis peremo posebno. Dakle, nema mešanja Vaših tepiha sa tuđim. Svaki tepih se dubinski usisava i trese zatim natapa vodom i tretira. Pranje tepiha vršimo mašinm za pranje tepiha koja ima 165 obrtaja u minuti i koja podigne svaku vlas tepiha. Zatim ga ponovo detaljno isperemo sa obe strane i stavljamo u centrifugu. 

Centrifugiranjem tepiha dobijamo to da svaka kap koja je prljava izađe iz tepiha. Tepih se vadi 85-95 % suv, a zatim se dodatno suši u sušari. Važno je napomenuti da hemja kojom peremo tepihe je potpuno ekološka i antialergijska sa blagim mirisima, tako da ne smeta osetljivim osobama.

Takođe izlazimo na teren ukoliko imate itison od zida do zida koji se ne vadi iz prostorije. Trudimo se da ga operemo tako da bude čist i da se vrlo brzo osuši kako biste mogli u što kraćem roku da koristite Vaše prostorije.

Naša terenska služba dolazi na Vašu adresu vrlo brzo, a dolazak i vraćanje tepiha su poptuno bespatni! Uvek se trudimo da Vaš tepih dobijete čist i suv, jer mušterija nam je uvek na prvom mestu!

PRANJE TVRDIH PODNIH OBLOGA

Higijena mesta na kom radimo je veoma važna, upravo zbog toga što na radnom mestu provedemo 8 sati dnevno. Zato treba povesti računa kako održavamo čistoću radnog prostora.

Mi u ponudi imamo visoko kvalitetne mašine za čisćenje i pranje tvrdih podnih obloga. Posedujemo veliki lager mašina, različitih renomiranih brendova.

Što se tiče mašina za pranje tvrdih podova, ne brinte, to je naš teren i stoga pružamo punu uslugu.

Radimo servisiranje mašina, a da pri tom Vaš objekat ne ostaje bez mašine, tj mi Vam donosimo zamensku dok Vašu ne popravimo.

Takođe, za klijenta možemo da obezbedimo kompletnu prateću opremu i potrošni materijal.

Pružamo potpunu tehničku podršku. Radimo najam mašina na dnevnom i mesečnom nivou, kao i uslužno čisćenje.

Naše mašine su pogodne za čisćenje hala, magacina, hladnjača velikih površina kao i tržnih centara, manjih kancelarijskih prostora pa sve do spa centara.